Close

No More Results

1 Visitor Messages

  1. Interested in a Electromotive stand alone system? Electromotive is in the final development stages of a new Tec platform that is more capable, compact and affordable then any of their previous products. Hit me up if you're interested.
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
About importsdontlikeme

Basic Information

Date of Birth
December 25, 1990 (27)
About importsdontlikeme
Biography:
Family raised into Saturns, I love them and I think I will for a long time. Born in Baltimore Maryland area, spent 15 years of my life in Northern VA. Just recently moved back to Maryland. Still 3 Saturns in the family 11 owned.
Location:
Westminster, Maryland
Interests:
Anything Automotive, I love new automotive/motorsports technology. Electromotive EMS and tuning.
Occupation:
Service Tech John Deere

Signature



Interested in a solid engine management system? Ask me about Electromotive engine management.

Contact


This Page
https://sixthsphere.com/member.php/10378-importsdontlikeme?s=2bc9645a851e2ef81ecfcf3fd8cb4687
Instant Messaging

Send an Instant Message to importsdontlikeme Using...

Statistics


Total Posts
Total Posts
3,141
Posts Per Day
1.01
Visitor Messages
Total Messages
1
Most Recent Message
02-25-2016 10:19 PM
General Information
Last Activity
Yesterday 08:25 PM
Join Date
02-22-2010
Referrals
0

6 Friends

Showing Friends 1 to 6 of 6
View importsdontlikeme's Blog

Recent Entries

Finally Boosted!

by importsdontlikeme on 01-12-2011 at 10:24 PM

http://s961.photobucket.com/albums/a...-19-06_499.mp4
Still in the tuning process, that vid was taken when she was still running rich. Now second gear is no different from first. I need better tires but at least shes finally boosting.
Categories
Uncategorized

Update

by importsdontlikeme on 12-22-2010 at 06:30 PM
Dropped off some stuff to be powdercoated last week hoping it will all be ready for pick up tmro so I can get everything put back together and start making some boost.
Categories
Uncategorized

Running on TEC3

by importsdontlikeme on 11-10-2010 at 11:02 PM
Finished up the wiring and got engine to start. Only real set back was the bad crank sensor. That was a easy swap out. Engine fired right up on first try with new sensor just cant get it below 2500. Gotta get that IAC block off installed. Im not going to try to drive it until I understand the new software better and get the idle down. Im just happy everything works for now.

Updated 11-10-2010 at 11:04 PM by importsdontlikeme

Categories
Member Builds
Page 2 of 2 FirstFirst 12

03-26-2016


03-13-2016


02-10-2016


02-02-2016


01-23-2016


01-18-2016


01-08-2016


12-14-2015


11-23-2015


08-24-2015


08-17-2015


08-09-2015


07-24-2015



Page 2 of 2 FirstFirst 12
No results to display...
Page 2 of 11 FirstFirst 123456 ... LastLast

05-22-2018


05-18-2018


05-16-2018


05-12-2018


05-04-2018


04-28-2018


04-26-2018


04-22-2018


04-14-2018

  • 06:45 AM - Hidden

04-13-2018

  • 03:30 PM - Hidden

04-09-2018


03-30-2018


03-29-2018


03-25-2018



Page 2 of 11 FirstFirst 123456 ... LastLast
Page 2 of 2 FirstFirst 12

07-17-2018


07-16-2018



Page 2 of 2 FirstFirst 12