Close

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Athens
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question completely Digital 3rd gen s series

    Is there any 100% digital instrument cluster for the 3rd gen sl.



    These are what i mean by "completely digital" .

  2. #2

    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Augusta GA
    Posts
    229
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    you didnt post any pictures if you meant to and im gonna go on a limb here and say no unless you get a standalone ecu and use theirs.

  3. #3

    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Athens
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I meant to post a photo of the inteltronix digital dash from a 1995 chevy truck

  4. #4
    rpcope's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Northern Colorado
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Thatbluesl2 View Post
    I meant to post a photo of the inteltronix digital dash from a 1995 chevy truck
    I don't think GM ever built a Saturn with a digital dash (if we're talking about the kind of "digital dash" that got put into Corvettes and Blazers in the 80's and 90's). For the third-gen cars, you probably already know about the interchange with clusters out of Torrents, Equinoxes, L-series, and Vues (https://sixthsphere.com/showthread.p...ster-Swap-List). Beyond that I don't think there's any off the shelf options that fit and talk to the BCM correctly. If you really wanted a digital dash, you'd probably end up needing a shop like Dakota Digital to fab up a cluster for you, but you'd still be in a pickle because you'd potentially need new sensors since it's unlikely anything aftermarket can talk to the BCM (and PCM?) directly.

  5. #5
    nad's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Clearwater, MN
    Posts
    1,024
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Something like this?
    Attached Images Attached Images
    Quote Originally Posted by alexofnazareth View Post
    Do the world a favor and get back to your cornholing.

  6. #6
    rpcope's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Northern Colorado
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by nad View Post
    Something like this?
    Is that out of your 280Z? I think I like it a little better than the GM digital clusters.

  7. #7
    nad's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Clearwater, MN
    Posts
    1,024
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by rpcope View Post
    Is that out of your 280Z? I think I like it a little better than the GM digital clusters.

    Yes and no. Its what is in my z, but that's just a general google image.

    Mine never worked due to previous owner's decision to pull and cut random wires.
    Quote Originally Posted by alexofnazareth View Post
    Do the world a favor and get back to your cornholing.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •