Close

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: Bog

  1. #1

    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Bog

    So I have been having issues with map sensors continuity going bad, so I cleaned my map port this after noon, and also put in a new tps, now when Iím about 5-10% on throttle the car bogs and learches, at all rpm. Idle ranges from blew 900 to above 2500 fluctuates a lot.

  2. #2
    Resident Electromotive Expert importsdontlikeme's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Westminster, Maryland
    Posts
    3,170
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    3
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You said you replaced the TPS, what about the MAP?

    How's fuel pressure? Good strong voltage going to the injectors?


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

    Interested in a solid engine management system? Ask me about Electromotive engine management.

  3. #3
    6S Moderator S.Bretz's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Lutz, Fl
    Posts
    15,288
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The tps should be reading 0.45v to 0.50v in the idle/closed position. Its reading other than that it can run a bit funny.
    -6S Resident Mechanical Forensics member #001.
    1995 SC2 Turbo 3.6L DOHC, 6sp manual, Ford 8.8 rearend running on MS3x.
    1998 F-250 5.4L triton...stock.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •